روزانه های مدیریت!

ممکن است شما از شکست خوردن نا امید و مایوس شوید ولی اگر امتحان نکنید، فنا خواهید

روزانه های مدیریت!

ممکن است شما از شکست خوردن نا امید و مایوس شوید ولی اگر امتحان نکنید، فنا خواهید

اصول مدیریت مخارج (ویژه شب عید)

درآمد، مخارج، هزینه های خانه و کنترل آن می تواند برای هر زوجی و یا هر فردی به یک کابوس تبدیل شود و زندگی را برایشان سخت کند. خانم های محترم در اوایل زندگی مشترک با مشکلات زیادی دست و پنجه نرم می کنند و مسئله «پول» یکی از مهمترین دغدغه هایی است که همیشه بانوی ایرانی دارد، اما با مدیریت مخارج خانه می شود با نگرانی کمتری به زیبایی های زندگی توجه کرد، گرچه این روزها می دانیم که هزینه های زندگی به چه شکل سر به فلک کشیده است از این رو می خواهیم روش هایی برای مدیریت هزینه های زندگی و اصول مدیریت مخارج (ویژه شب عید) را توضیح بدهیم. امیدواریم با به کار بستن این روش ها بتوانید خانه و خانواده خود را کنترل کنید.

۱- هزینه ها را پیش بینی کنید!

باید بدانید که خریدهای ضروری خانه تان چه چیزهایی هستند، لیستی از آنها تهیه کنید و مبلغ احتمالی آن را تخمین بزنید. هر بخش از خانه، خریدهای خاص خود را دارد که این روزها عمده ترین مخارج، خریدهای لازم برای آشپزخانه است. می توانید خریدهای روزانه را از خریدهای ماهانه و قبض هایی که دو ماه یک بار باید پرداخت شود، جدا کنید. برای درست خرج کردن مبلغی که در نظر گرفته اید، به این نمونه توجه کنید؛ شما ۵۰ هزار تومان برای خرید مواد غذایی پروتئینی در نظر می گیرید، شما و همسرتان ممکن است به خوردن ماهی بیشتر از گوشت و مرغ علاقه داشته باشید، بنابراین مبلغ بیشتری برای خرید ماهی اختصاص می دهید، تا بتوانید مخارج خانه را با بودجه بندی تان هماهنگ کنید.

۲- پول تان را از دسترس خارج کنید!

درآمد همسرتان و یا خود شما ممکن است کم نباشد اما همیشه به آخر ماه که می رسد کم می آورید، این مسئله یک دلیل اصلی دارد شما بیشتر از درآمدتان خرج می کنید. برای اینکه بتوانید جلوی این کار را بگیرید درست روزی که حقوق همسرتان یا شما را به حساب تان می ریزند، مبلغی از آن را به حسابی جداگانه انتقال دهید تا فعلاً دست نخورده باقی بماند و در صورت نیاز به آن حساب مراجعه کنید. بهتر است به اندازه هزینه هایی که برای خرج خانه پیش بینی کرده اید در حساب اصلی تان نگه دارید و بقیه را تا جایی که امکان دارد به حساب نیاورید!

۳- با جعبه راز، پس انداز کنید!

در شرایط مالی سخت، پس انداز کردن بسیار مشکل به نظر می رسد، اما اگر بتوانید این کار سخت را در روزهای راحتی انجام بدهید در موارد خاصی که نیاز پیدا می کنید لحظات بهتری خواهید داشت. از خرده پول هایتان آغاز کنید، به سراغ کیف پول تان بروید و یک اسکناس متوسط دو یا پنج هزار تومانی بردارید و در یک جعبه کوچک یا حتی قوری تزئینی درون ویترین قرار بدهید. سعی کنید هر روز این کار را تکرار کنید، خواهید دید که در آخر ماه پس انداز قابل توجهی دارید. البته باید با وسوسه های برداشتن پول از این پس انداز به طور جدی مقابله کنید تا در انجام این کار سخت موفق شوید، وقتی عادت کنید کار ساده تر می شود.

۴- خواسته هایتان را با همسرتان هماهنگ کنید!

می خواهید مراسم عروسی تان را در بهترین تالار شهر بگیرید؟ کمتر از لیموزین را به عنوان ماشین عروس نمی پسندید؟ لباس عروس تان باید ده متر حریر ابریشم داشته باشد؟ در الهیه یک خانه ۱۲۰ متری برای سکونت می خواهید؟ مهمانی های پس از ازدواج تان هم باید بیشتر از یک میلیون تومان خرج بردارد؟ بعد هم توقع دارید خانه تان رنگی آرام بگیرد؟

خیر خانم محترم! همسر بیچاره شما با درآمد دو میلیونی هم از پس خواسته هایتان بر نمی آید، پس اگر به مرد زندگی و زندگی خانوادگی تان علاقه دارید کاری نکنید به خاطر قرض های یک مهمانی سه ساعته یا خرید جواهرات سی میلیونی، همسرتان سه شیفت کار کند، سعی کنید در حد دارایی اش از او توقع داشته باشید تا زندگی تان را به خوشی آغاز کنید و به خوبی ادامه بدهید.

۵- به ویژگی های یک خرید خوب، دقت کنید!

برای خرید کردن به چه چیز کالا توجه می کنید؟ قیمت؟ کیفیت؟ و یا برند آن؟ بهتر است برای صرفه جویی در هزینه ها به همه چیز توجه کنید. کالایی که قیمت کمتری دارد شاید در زمان کوتاه تری از کار بیفتد و مجبور باشید دوباره وقت و هزینه زیادی برای تعمیر آن صرف کنید یا حتی دوباره مجبور به خرید یکی دیگر شوید. می توانید به کالاهایی که قیمت نسبتاً بیشتر اما کیفیت بالاتری دارند هم توجه کنید تا پول تان از بین نرود. برای خریدهای جزئی هم می توانید به حراجی ها توجه کنید، برخی برندهای بسیار خوب جشنواره فصلی دارند، یا در روزهایی خاص تخفیف ویژه می دهند، در این شرایط شما با هزینه کمتری می توانید خرید بهتری داشته باشید.

6- حواس تان به آینده باشد!

این یکی مخصوص شب عید است، سعی کنید این وسوسه و همهمه مردم، دست شما را نلرزاند. درست است که این ماه ها پول بیشتری در اختیارتان است و کمی هم باید به فکر عید و مراسم اش باشید. اما با هوشمندی و خارج کردن خودتان از این شرایط می توانید موفق شوید. کافی است چند روز قصد هر خرید غیرضروری که دارید با خود بگویید کمی عقب اش می اندازم و بیشتر فکر کنید. معمولا با گذشت چند ساعت می فهمید که واقعا به آن خرید نیاز داشتید یا نه! این یک تکنیک بسیار کاربردی است. در آخر حواستان را بیشتر جمع کنید.

10 گام برای موفقیت در مدیریت زمان

آیا شما هم به این فکر می‌کنید که کاش زمان بیشتری برای انجام کارهای‌تان داشتید؟ آیا به این فکر می‌کنید که کاش می‌توانستید وقت خود را به کارهای مفیدتری اختصاص دهید؟ آیا شما هم با کمبود وقت شدید درگیر هستید؟

مدیریت زمان عنوان مهارتی است که به شما کمک می‌کند تمام کارهای خود را سر وقت و به موقع انجام دهید و هیچ گاه دچار کمبود زمان نشوید.اما به دست آوردن مهارت مدیریت زمان که فکر می‌کنم تک تک ما به شدت دنبال آن هستیم خیلی ساده نیست.

اگر با دیدن تیتر چشم‌های‌تان برق زد خوشحال باشید. در ادامه 10 قانون طلایی مدیریت زمان را که برگرفته از این مقاله فوق‌العاده است با هم مرور خواهیم کرد.

البته همین ابتدا یک نکته مهم را باید بگوییم: یادتان باشد شما به هیچ عنوان نمی توانید زمان را مدیریت کنید! در واقع یک روز فقط و فقط 24 ساعت است و این 24 ساعت هم خواه ناخواه می‌گذرد. شما به جای تلاش برای مدیریت زمان، باید «خودتان را مدیریت کنید» برای انجام به موقع کارها. این نکته بسیار مهم شما را وادار می‌کند به شخصیت خودتان دقیق‌تر بشوید.

1- برای مدیریت زمان به دنبال جاهایی بگردید که زمان را تلف می‌کنید.

اولین قدم در مدیرت زمان این است که به دنبال سارقین زمان بگردید. ببینید کجا وقت‌تان به صورت نادرست هدر میرود و شما نمی‌توانید از آن زمان‌ها استفاده مناسبی در جهت بهره‌وری ببرید.

خیلی وب‌گردی الکی می‌کنید؟ همیشه تلفن می‌سوزانید؟ به خداوندگار SMS تبدیل شدید؟ برای وقت‌گذاری کارتون‌هایی مانند فوتبالیست ها را هم نگاه می‌کنید؟ انتظار هم دارید وقت کم نیاورید؟

2- برای تلاش‌هایتان برای مدیریت زمان هدف بگذارید.

یادآوری می‌کنم، توجه مدیریت زمان روی تغییر رفتارهای شماست و نه تغییر زمان. یکی از بهترین جاها برای شروع این تغییر رفتار تلاش برای حذف جاهایی است که وقت شما الکی تلف می‌شود برای مثلا یک هفته سعی کنید یک هدفی بگذارید و حتما هم انجامش بدهید. نگاه نکردن برنامه عمو پورنگ که سخت نیست! هدف می‌تواند نزدن SMS برای یک هفته باشد.

3- برنامه‌های مدیریت زمان‌تان را اجرایی و گسترده کنید.

این شاید یک جورهایی با گام شماره دو از یک رده باشند. شما توانستید یک هدف را برای یک مدت محدود تنظیم کنید و به آن عمل کنید. در این گام شما باید یک خورده به خودتان فشار بیاورید. نترسید به ذخایر چربی شما آسیبی وارد نمی‌شود.

شما کم‌کم باید این زمان‌های محدود را افزایش بدهید و در عین حال تعداد اهداف را هم زیاد کنید. برای مثال برای یک ماه نه SMS بزنید. نه برنامه‌های وقت‌گیر و بعضا وقت تلف‌کن تلوزیون را نگاه کنید. نه وبگردی بیهوده کنید و نه …

طبیعتا وقتی قدم سوم را با موفقیت برداشتید با کمی تلاش این قسمت را هم می‌توانید پشت سر بگذارید. هر چند شاید خیلی ساده به نظر نرسد!

4- از ابزارهای مدیریت زمان استفاده کنید.

خوب بدیهی است که حتی یک برگ کاغذ هم می‌تواند ابزار مدیریت زمان باشد، اگر شما کارهای‌تان را مرتب و منظم روی آن بنویسید و تحلیل کنید.در حقیقت قسمت مهم کار هم همین جاست.

چه نرم افزارهای بسیار پیشرفته و چه ساده [چه outlook و چه Any do] همه می‌توانند شما را در رسیدن به مقصودتان کمک کنند. مهم این است که شما خودتان بتوانید به نوبه خودتان کمک کنید. با استفاده از ابزارهای زیادی که وجود دارد زمان بندی روزانه خودتان را بنویسید و کلاه‌تان را قاضی کنید ببینید کجای کار را اشتباه کردید و کجاها را هم درست رفتید.پشت گوش نندازید خیلی زود عیب و ایرادهای کارتان را متوجه می‌شوید.

5- در برنامه ریزی مدیریت زمان بی‌رحمانه اولویت‌ بندی کنید.

ممکن است شما 10 تا کار داشته باشید. آیا شما انسانی هستید که بتوانید در یک لحظه هر 10 کار را انجام دهید؟ اگر می‌توانید انسان نیستید. فرشته‌ای چیزی هستید احتمالا!

کارهای‌تان را اولویت‌بندی کنید. مسلما به کارهایی برمی‌خورید که سریع‌تر باید انجام شوند یا کارهایی که اگر عقب بیافتند ضرر بیشتری را به شما تحمیل می‌کنند. یادتان باشد اگر اشتباه اولویت‌بندی کنید ضرر می‌کنید پس برای جلوگیری از آسیب‌های زمانی هم که شده است بی‌رحم و خشن باشید.

6- «به دیگران محول کردن» را یاد بگیرید.

این بیشتر برای بیزینس و مدیریت تجاری کاربرد دارد اما می‌شود به زندگی شخصی هم تعمیمش داد. شما مدیر شرکت هستید و نه کسی که بخواهد همه فن حریفی خود را به رخ دیگران بکشد. سعی کنید یاد بگیرید چطور بار کارها را میان افرادی که سوپروایزر یا سرپرستشان هستید تقسیم کنید. Decide To Delegate یک منبع انگلیسی خوب برای آشنایی با مبانی تقسیم کار به این سبک است.

7- یک برنامه روزمره تنظیم کنیم.

در برنامه مدیریت زمان یک برنامه روزمره برای خودتان درست کنید.برای مثال فکر کنید صبح که بیدار شدید کار شماره یک را بکنید ( مثلا ایمیل چک کردن ) و سپس کار شما دو را بکنید ( مثلا رفتن به بانک برای امور مالی ) و … در آخر هم یک برنامه جمع‌بندی داشته باشید.
در مواقع پیدایش بحران‌های زمانی اگر بتوانید هر چه بیشتر به برنامه روزمره خود وفادار بمانید، کمتر دچار مشکل می‌شوید. حالا شما کم‌کم به یک مدیر زمان موفق تبدیل می‌شوید.

8- عادت بدهید به قرار دادن زمان‌های محدودی در میانه فعالیت‌ها

یکی از قانون های طلایی مدیرت زمان این است که خودتان را عادت بدهید بین کارهایی که می‌کنید یک زمان محدود هم در نظر بگیرید برای یک سری کارهای خاص. بگذارید مثال بزنم.

شما نمی‌توانید کل روز را به ایمیل جواب دادن بگذرانید. ولی می‌توانید بین فعالیت‌های‌تان زمان‌های کوتاه 15 دقیقه‌ای به پاسخ دادن به Email اختصاص بدهید. همان 15 دقیقه هم باید اصولی پاسخ داد و بی‌جهت ایمیل چک کردن را کش نداد!

9- مطمئن بشوید همه چیز مرتب و منظم است.

یکی دیگر از قانونهای طلایی مدیریت زمان نظم است. از کودکی همیشه به ما یاد داده‌اند که هر چیز را که بر می‌دارید سر جای خود بگذارید یا همه چیز را در جای مناسب خود قرار دهید اما ما وقتی کمی مشغولیت پیدا می‌کنیم دیگر این دو اصل را فراموش می‌کنیم.

برای مثال همیشه به دنبال فایل‌ها در کامپیوتر خود می‌گردیم در حالی که اگر یک بار آنها را در کامپیوتر مرتب کرده بودیم و نظم بخشیده بودیم دیگر هر بار این همه دچار اتلاف وقت نبودیم. همین را تعمیم بدهید به چیزهای دیگر در محیط کار.نظم و ترتیب بزرگترین عامل در جلوگیری از سرقت وقت شما توسط خودتان است. به زیردستان خود ( مثلا به بچه‌ها وقتی مادر آنها هستید یا کارگران وقتی سرکارگر هستید ) یاد دهید چگونه با نظم در بهینه‌سازی وقت کل سیستم یاری‌گر باشند.

10- وقت‌تان را طوری تنظیم کنید که اسیر انتظار نشوید.

شما می‌توانید به مطب دندان‌ پزشک تان بروید و منتظر بمانید تا وقت ویزیت‌تان برسد. اما راستش را بخواهید شما اصلا نیازی ندارید بروید آنجا و با انگشت‌های‌تان بازی کنید یا مجلاتی بخوانید که تاریخشان حداقل برای سال 85 است.

با موبایل یا PDA یک لیست از کارهایی که باید بکنید درست کنید. برای یک زن خانه‌دار این می‌تواند خرید مایحتاج، تلفن زدن به مادر مثلا، انجام کارهای خانه، رفتن دنبال بچه‌ها یا کارهایی از این دست باشد که بعضا بسیار وقت‌گیر هم هست.

حالا خیلی راحت‌تر هستید که طوری برنامه‌ریزی کنید در صف یا انتظار نایستید یا حداقل از قبل بتوانید پیش‌بینی درستی از شرایط پیش رو داشته باشید.تکنولوژی به کمک شما می‌آید.

 

دیگر شما هستید که باید تلاش کنید این 10 گام مدیرت زمان را به ترتیب در زندگی پیاده کنید و تاثیرات شگفت‌انگیز آن را در طولانی مدت ببینید.

۹ روش موثر برای کاهش استرس در محیط کار

زندگی سرشار از مطالبات، ضرب‌العجل‌ها و شتاب در کار‌ها است و این لزوما چیز بدی نیست. اما وقتی شخصی دائما در وضعیت اضطراری قرار می‌گیرد، سلامت فکری و جسمی او به خطر می‌افتد. این مساله فقط برای افراد مضر نیست، بلکه به کسب‌وکار‌ها نیز آسیب می‌رساند. سازمان جهانی بهداشت ارزیابی کرده استرس حدود ۳۰۰ میلیارد دلار در سال به کسب‌وکارهای آمریکایی خسارت می‌زند.
درست است که برخی استرس‌ها در محیط کار طبیعی هستند، اما استرس اضافی می‌تواند مانع بهره‌وری شود و بر سلامت جسمی و روحی افراد اثر بگذارد. توانایی شما برای مقابله با این استرس به معنی فرق بین موفقیت و شکست در کار است. شما نمی‌توانید در محیط کار هر چیزی را تحت کنترل خود درآورید، اما این واقعیت بدین معنا نیست که در شرایط سخت قدرت انجام هیچ کاری را ندارید. یافتن روش‌هایی برای مدیریت استرس محیط کاری نیازمند ایجاد تغییرات بزرگ نیست، بلکه باید بر چیزهایی که تحت کنترل شما هستند متمرکز شوید.
باید بدانید احساسات شما مسری هستند و استرس می‌تواند بر کیفیت تعاملات شما با دیگران اثر بگذارد. هر چقدر بهتر بتوانید استرس خودتان را مدیریت کنید، تاثیر مثبت‌تری بر اطرافیان خواهید داشت و نیز استرس دیگران هم کمتر اثر منفی روی شما می‌گذارد.
وقتی در محیط کار احساس ناراحتی کنید، اعتماد به نفستان را از دست می‌دهید و ممکن است کج خلق و عصبی شوید. این امر بهره‌وری شما را پایین می‌آورد و انگیزه کاری خود را نیز از دست می‌دهید. اگر نشانه‌های هشداردهنده استرس در محیط کار را نادیده بگیرید، ممکن است مشکلات بزرگ‌تری بروز کند. استرس شدید و مزمن، علاوه بر تاثیرگذاری بر عملکرد و رضایت کاری، می‌تواند باعث بروز مشکلات جسمی و احساسی هم شود. در این راستا، علائم استرس محیط کار عبارتند از:

    هیچ‌گاه دیر نکنید زیرا باعث می‌شود این احساس را داشته باشید که یک چیز اشتباه تا آخر روز بر کارهای شما اثر می‌گذارد و در نتیجه بهره‌وری شما پایین می‌آید.

•    احساس اضطراب، زودرنجی و یا افسردگی
•    بی‌علاقگی به کار
•    گرفتگی عضلات یا سردرد
•    درد معده
•    اختلال در خواب
•    خستگی
•    عدم تمرکز
•    انزوای اجتماعی
•    استفاده از مواد مخدر یا الکل
وقتی استرس بیش از حد در محیط کار، شما را از انجام کارهای روزمره باز می‌دارد و حتی زندگی شخصی و یا سلامت جسمی شما را تحت تاثیر قرار می‌دهد، زمان آن رسیده که وارد عمل شوید و کاری کنید!
خبر خوب این است که اگر به شیوه‌ای متعادل‌تر به کار نزدیک شویم، می‌توانیم به موفقیت برسیم. در اینجا ۱۰ روش معرفی می‌شود که با استفاده از آن‌ها علاوه بر کاهش استرس در محیط کار، می‌توانید روحیه همکاری و مشارکت درون سازمانی را هم افزایش دهید.
۱) با کارهای عملی شروع کنید
 مثلا یک ماساژور بدن یا توپ‌ ضد استرس به دفتر کار بیاورید، آن را جلوی چشم بگذارید و وقتی متوجه شدید که برخی همکارانتان به استراحت نیاز دارند، آن‌ها را تشویق کنید از این وسایل استفاده کنند. این کار باعث می‌شود گفت‌وگویی میان شما شکل بگیرد و فضای شوخی و خنده در دفتر ایجاد شود. در این صورت، فضا سبک می‌شود و اعضای تیم به هم نزدیک‌تر می‌شوند. بکارگیری شیوه‌های عملی هم باعث می‌شود افراد به صورت موقت ذهن خود را از چالش‌ها دور کنند و هم حس همکاری میان آن‌ها افزایش یابد.
۲) یک تخته تاثیرگذار درست کنید
 هر کسی دوست دارد مورد تایید قرار بگیرد. در دفتر کارتان فضایی را که می‌توانید تخته‌ای قرار دهید و یادداشت‌هایی را روی آن بچسبانید مشخص کنید. این یادداشت‌ها می‌تواند کارهای کوچکی که همکارانتان برای شما انجام داده‌اند، اتفاقات جالب و خنده‌داری که در دفتر رخ داده، نامه‌های تشکری که از مشتری دریافت کرده‌اید یا حتی کاریکاتورهای جالبی که در اینترنت پیدا کرد‌ه‌اید را در بر بگیرد. صدای خنده دیگران و اینکه آن‌ها شما را از روی این یادداشت‌ها بشناسند، نه تنها استرس را کاهش می‌دهد، بلکه آن تخته روش تاثیرگذاری برای دور هم جمع کردن افراد است.
۳) راه بروید
به جز مزیت‌هایی که انجام یک کار عملی دارد، راه رفتن تاثیر زیادی در کاهش استرس دارد. برخی شرکت‌ها، مانند فیس‌بوک در فضای کاری خود تردمیل گذاشته‌اند تا کارمندان بتوانند هنگام جلسات تلفنی روی آن راه بروند. حتی وقتی در خانه کار می‌کنید و گاهی جلساتی به صورت ویدئو کنفرانس پیش می‌آید، اگر از تردمیل استفاده کنید متوجه می‌شوید که انرژی شما افزایش می‌یابد و می‌توانید در بحث‌هایی که نیاز به همفکری دارد، بهتر فکر کنید.
اکنون به این فکر می‌کنید که در دفتر کار شما تردمیل وجود ندارد؟ مشکلی نیست. با همکارانتان قرار بگذارید که جلسه‌ای را در حال پیاده‌روی برگزار کنید. به جای اینکه در یک اتاق کنفرانس یا کافه بنشینید، از آن‌ها بخواهید در حین گفت‌وگو گردشی در اطراف ساختمان اداره داشته باشید. به علاوه، هوای تازه ذهن شما را پاک می‌کند و باعث افزایش انرژی در طول روز می‌شود. همچنین سپری کردن زمان بیشتر با همکاران به صورت رو در رو منجر به ایجاد ایده‌های خلاقانه‌تری می‌شود.


    وقتی لبخند می‌زنید یا می‌خندید، نه تنها بار ذهنی شما سبک می‌شود، بلکه تغییرات جسمی مثبتی در بدن شما به وجود می‌آید.

این کار لزوما نباید در جلسات کاری صورت بگیرد. به طول کلی اثبات شده که ارتباطات اجتماعی استرس را تسکین می‌دهد، چون ذهن شما را موقتا از کار دور می‌کند.
۴) تغذیه مناسب داشته باشید
خوردن وعده‌های غذایی متعدد اما کم حجم، علاوه بر اینکه قند خون شما را تنظیم می‌کند، انرژی خوبی به شما می‌دهد و باعث می‌شود تمرکزتان بالا رود.
۵) هیچ‌گاه دیر نکنید
عادت کنید که هر کاری را زود انجام دهید. اگر روزتان را به این خاطر که دیرتان شده و به جلسه نمی‌رسید با دویدن به سوی محل کار شروع کنید، در واقع قبل از اینکه روز کاری شروع شود، به خود استرس وارد کرده‌اید. این عجله کردن باعث می‌شود ضربان قلب شما بالا رود و این احساس را داشته باشید که یک چیز اشتباه تا آخر روز بر کارهای شما اثر می‌گذارد و در نتیجه بهره‌وری شما پایین می‌آید.
۶) لبخند بزنید
وقتی لبخند می‌زنید یا می‌خندید، نه تنها بار ذهنی شما سبک می‌شود، بلکه تغییرات جسمی مثبتی در بدن شما به وجود می‌آید. لبخند زدن باعث می‌شود اطرافیان شما نیز احساس راحتی بیشتری داشته باشند. به علاوه، هر کسی دوست دارد با افرادی سر و کار داشته باشد که مثبت هستند و لبخند زدن را به اخم کردن مداوم ترجیح می‌دهند. اگر به طور خاص، روز سختی را شروع کرده‌اید، سعی کنید نکته‌ها و جوک‌های خنده‌دار پیدا کنید و بخوانید، به تخته تاثیرگذارتان نگاه کنید و یا در زمان‌های استراحت و نهار کنار دوستان بامزه بنشینید. این کار‌ها باعث می‌شود هر چالشی را با شوخی پشت سر بگذارید و در این صورت نه تنها انجام وظایفتان آسان‌تر می‌شود، بلکه برای همکاران هم فرد قابل تحملی خواهید بود.
۷) استراحت‌های منظمی داشته باشید
درست است که استراحت کردن در هر ۹۰ دقیقه ممکن است مغایر با بهره‌وری به نظر برسد، اما در فضایی که ارتباطات مداوم وجود دارد، چند بار استراحت کردن در طول روز بیش از هر چیز دیگری اهمیت دارد. تحقیقات جدید نشان می‌دهد وقفه‌های کوتاه در حین کار می‌تواند تمرکز و بهره‌وری را به میزان قابل توجهی بالا ببرد.
سعی کنید وقت نهار کار را کنار بگذارید و از این زمان برای ارتباط برقرار کردن با دیگران استفاده کنید. نهار را با گروه‌هایی صرف کنید که شناخت زیادی از آن‌ها ندارید. ایجاد چنین ارتباطی باعث می‌شود شبکه‌ ارزشمندتری در پروژه‌های فعلی خود و نیز اقدامات کاری آینده داشته باشید.
۸) نفس عمیق بکشید
نفس عمیق باعث می‌شود تنش‌‌ها و سموم از بدن دور شوند، ذهن و بدن آرام بگیرد و سیستم ایمنی تقویت شود. نفس کشیدن درست سیستم عصبی شما را تقویت می‌کند و بسیاری مزیت‌های دیگر دارد که امکان نام بردن همه آن‌ها در اینجا وجود ندارد. زمانی را برای توقف کار و نفس کشیدن در نظر بگیرید.
۹) وسواس کمال‌گرا بودن را کنار بگذارید
در پایان باید گفت همه چیز به خودآگاهی و هوش احساسی بستگی دارد. با شناخت عوامل استرس‌زا و مدیریت آن عواملی که قابل کنترل هستند و وسواس نداشتن روی عواملی که نمی‌توانید آن‌ها را کنترل کنید، امکان ایجاد تعادل در زندگی شما ایجاد می‌شود. در نتیجه می‌توانید فردی شاد‌تر و سالم‌تر باشید.